dilluns, 9 de març del 2020

XERRADA DE L'ESCOLA D'ART DE TARRAGONA

Avui dilluns 9 de març ens han visitat els professors Marcel Blázquez i Ariadna Costa de l'Escola d'Art de Tarragona. L'objectiu és explicar a l'alumnat de 2n de batxillerat d'arts plàstiques quins cicles formatius de grau superior ofereixen al seu centre. Una de les sortides després del batxillerat artístic és la formació en la família de cicles formatius d'Art i Disseny, i en aquestes altures del curs l'alumnat necessita assessorament i orientació sobre el panorama formatiu en l'àmbit de les arts plàstiques. Per aquesta raó convidem cada any a les Escoles d'Art a fer xerrades als nostres alumnes.

L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona igual que la de Reus, pertanyen a la Diputació, i treballen molt lligades a projectes de l'entorn local i proper. En aquest cas, l'Ariadna i el Marcel, ens han detallat la temàtica dels diferents cicles que es poden cursar a la seu de Tarragona: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. Ens han mostrat imatges de l'interior del seu centre, i hem vist vídeos dels Premis Taronja amb què l'Escola d'Art reconeixia els millors projectes finals de cada especialitat i promoció.

Ha estat una jornada molt profitosa, ja que els nostres estudiants han pogut preguntar curiositats i dubtes sobre aquests cicles formatius. Aquestes xerrades s'emmarquen dins de l'orientació que treballem amb el 2n de batxillerat. Tot seguit us passo fotos de la xerrada:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada